Veiligheid bij dk RENTAL

Veiligheid staat voorop bij alles wat we doen. Zelfs voordat we een machine aanschaffen, denken we na over uw veiligheid. U kent ons machinepark wellicht al, alsook onze bekroonde innovaties, terwijl andere zaken minder in het oog springen omdat ze deel uitmaken van onze dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

Product Listing

 • Inleiding

  Bij elk proces, elke beslissing en elke activiteit, of deze nu plaatsvindt in de werkplaats, onderweg of op kantoor, heeft uw veiligheid de hoogste prioriteit

  Lees meer
 • Product

  Door de investeringen in onze machines kunnen deze betrouw- baarder worden gemaakt en wordt hun technische toestand verbeterd zodat we u veilige kwaliteitsmachines kunnen 

 • Interactie met de klant

  Ons salesteam  helpt u bij de keuze van de juiste machine voor uw werken. Ons opleidingsteam geeft u de vaardigheden, kennis en expertise mee om veilig in de hoogte te kunnen werken.

 • Technische uitmuntendheid

  dk RENTAL legt de hoogste technische normen op in de depots op gebied van organisatie en netheid. In 2009 werd TechX geïntroduceerd om de beste kwaliteits-machines en meest veilige toegangs-oplossingen te bieden.

  Lees meer
 • U bereiken

  We zorgen er niet alleen voor dat de machines die we leveren veilig zijn, maar ook dat ze veilig én tijdig op uw werf aankomen.

 • Gezondheid en veiligheid

  We blijven steeds op zoek naar nieuwe oplossingen die de ongevallen van morgen helpen voorkomen. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam is doorlopend bezig met het bedenken, testen en ontwikkelen van veiligheidsinnovaties.