Technische uitmuntendheid

dk RENTAL legt de hoogste technische normen op in de depots op gebied van organisatie en netheid. In 2009 werd TechX geïntroduceerd om de beste kwaliteits-machines en meest veilige toegangsoplossingen aan te bieden.

Technische uitmuntendheid

Ons engagement: u de best mogelijke oplossing voorstellen. Een oplossing die niet alleen veilig is maar ook kosten bespaart. Een perfect onderhouden vloot staat hierbij centraal. Ons intern kwaliteitsprogramma TechX2020 spoort ons aan om steeds het beste van onszelf te geven. 

Hoe het is ontstaan?
In 2009 introduceerde dk RENTAL de kwaliteitsnorm TechX. Dit programma had als doel kwalitatief hoogstaande machines af te leveren. Sinds 2009 hebben we in dit kader heel wat veranderingen doorgevoerd in alle ateliers en kantoren binnen de groep.

Waar staan we vandaag?
Het succes van TechX wordt verdergezet met TechX2020. Hierbij richten we ons niet alleen op het technische aspect maar op alle activiteiten binnen de groep en zijn omgeving. Dit omvat onder meer:

  • milieu
  • klanten
  • leveranciers
  • mensen
  • gemeenschappen

Elk depot wordt geauditeerd op basis van bovenstaande criteria en er wordt een graad toegekend: brons, zilver, goud, platina of diamant. We engageren ons om goud te behalen in al onze depots tegen het einde van 2015. Met TechX2020 voeren we verbeteringen op een consistente manier door over heel de organisatie. Zo kunt u steeds rekenen op de beste kwaliteit, waar en wanneer u het nodig heeft